Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil înecat în mare în zona Zoom Beach Constanța! Apelul șefului salvamarilor din Mamaia și Constanța (VIDEO)

ro

25 Aug, 2024 14:45 2029 Marime text
Gabi Culea, șeful salvamarilor din Mamaia și ConstanțaTragedie astăzi, 25 august 2024 pe plaja Zoom Beach din Constanța. Un băiat de 11 ani din Tulcea, venit la mare cu mama și bunica a murit înecat. Minorul a fost dat dispărut de rude după ce nu a mai fost observat timp de 30 de minute.

Potrivit martorilor, trupul băiatului a fost adus de valuri la mal.
 
Timp de zeci de minute salvatorii sosiți la fața locului au depus eforuri impreisonante pentru a salva băiatul, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiind declarat decesul.
 
Gabi Culea, șeful Savamarilor din zona Constanța-Mamaia a precizat că este o tragedie ce s-a întâmplat astăzi.
 

„Facem apel atunci când marea este agitată și este arborat steagul galbenn, așa cum s-a întâplat și astăzi pe această plajă, este recomandat ca doar înotătorii experimentați să intre în apă iar copiii să nu fie lăsați singuri. Se poate întâmpla o tragedie și nu se mai poate face nimic. Facem un apel pe această cale, copiii să nu mai fie lăsați singuri, iar cei care nu știu deloc să înoate să nu intre în apă. Trebuie să respectăm natura, marea nu iartă pe nimeni.

Astăzi un copil nesupravegheat, uitați ce s-a întâmplat! Cu toate că l-am găsit imediat cum am fost anunțați, au participat și turiștii de pe plajă, au căutat și ei și unul dintre ei l-a zărit.
 
Este o zi cu marea agitată cu curenți periculoși astăzi. Pe unele plaje este steag roșu, aici era steag galben, ne ajută și digurile.
Marea este foarte agitată. Copiii nu au voie sub nicio formă să fie lăsați la îmbăiere“ - a precizat Gabi Culea.

 

Citește și: 

UPDATE Băiatul, declarat decedatAlertă pe plaja Zoom Beach din Constanța! Un copil de 11 ani, dat dispărut, scos inconștient din mare (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii