Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copila violata de tatal vitreg

ro

14 Sep, 2009 01:20 2846 Marime text

copil_viol.jpgCaz şocant în comuna constănţeană Chirnogeni. O tânără de doar 13 ani a trecut prin clipe de coşmar după ce a fost violată cu sălbăticie de concubinul mamei sale. Violul s-a petrecut ziua în amiaza mare, în încăperea în care dormeau bunicul şi mama fetei, precum şi cei doi fraţi ai săi, în vârstă de 4, respectiv 2 ani.

La câteva ore după ce a fost batjocorită de tatăl ei vitreg, Anamaria P. şi-a luat inima în dinţi şi l-a denunţat pe bărbat la poliţia din localitate. Oamenii legii spun că au înregistrat plângerea în cursul serii de 11 septembrie, în jurul orei 19.00, iar minora le-a declarat că violul a avut loc în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12.30. Fata le-a povestit că nenorocirea s-a petrecut chiar într-una din cele două camere în care locuieşte împreună cu familia sa, în timp ce mama, bunicul şi fraţii ei mai mici dormeau de amiază. Bărbatul s-a strecurat în patul ei, i-a pus mâna la gură, şi a forţat-o să întreţină un singur raport sexual normal. Declaraţia tinerei abuzate a fost dublată de rezultatele raportului medico-legal la care aceasta a fost supusă. Potrivit medicilor care au examinat-o, victima prezintă o sângerare mai veche ce nu a putut fi datată, în schimb nu prezintă niciun fel de urme de violenţă pe corp. La dosarul de viol există şi declaraţia bunicului fetei, cum că acesta ar fi fost martorul unei tentative de viol petrecute în noaptea de 9 spre 10 septembrie. Bătrânul susţine că l-ar fi surprins întâmplător pe concubinul fiicei sale în patul nepoatei sale şi ar fi auzit-o pe aceasta rugându-l să o lase în pace. Poliţiştii care anchetează cazul spun că Vasile Nica, în vârstă de 37 de ani, din Chirnogeni, concubinul mamei victimei, este cunoscut în comună ca un personaj extrem de violent şi un mare consumator de băuturi alcoolice. Bărbatul obişnuieşte să o snopească în bătaie pe mama fetei aproape în fiecare zi, însă, dintr-un motiv sau altul, femeia nu a depus niciodată plângere. Se pare că acesta este şi motivul pentru care, până în urmă cu două săptămâni, victima violului locuia împreună cu tatăl ei natural, la domiciliul acestuia din localitatea Chirnogeni. Poliţiştii au aflat că fata a plecat de la tatăl natural tot din pricina violenţei, însă verbală de această dată, după ce tatăl a ţipat la ea. Oamenii legii au deschis o amplă anchetă în acest caz pentru a elucida circumstanţele în care a avut loc producerea violului şi au întocmit dosar penal pe numele suspectului, acesta fiind cercetat în libertate. Evenimentul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care va deschide o anchetă socială.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexs 01 Dec, 2009 14:22 Un individ asa violent si periculos judecat in stare de libertate dupa ce a violat o fetita de 13 ani?