Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă în Penitenciarul Arad. Un deţinut a fost ucis de colegul de celulă

ro

22 Oct, 2024 14:33 404 Marime text
foto: Freepick.com
Ieri, 21 octombrie 2024, în jurul orei 13:30, în Penitenciarul Arad a avut loc un incident tragic între doi deținuți care își executau pedeapsa în regim de maximă siguranță.

Conflictul spontan, care a izbucnit între cele două persoane clasificate cu risc pentru siguranța locului de detenție, a dus la decesul unuia dintre deținuți, informează Penitenciarul Arad printr-un comunicat de presă.


Date oficiale 

”Vă comunicăm că în data de 21 octombrie 2024, în jurul orelor 13:30, la nivelul Penitenciarului Arad, între două persoane private de libertate care îşi executau pedeapsa în regim de maximă siguranţă – clasificate cu risc pentru siguranţa locului de deţinere, a izbucnit un conflict spontan, care a condus la decesul uneia dintre persoanele implicate.

Personalul operativ şi cel medical al unităţii au intervenit conform procedurilor în vigoare, însă în pofida manevrelor de resuscitare la care s-a alăturat şi un echipaj de ambulanţă, solicitat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, a fost constatat decesul”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Penitenciarul Arad.

Evenimentul a fost sesizat Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, verificările fiind efectuate de către organele judiciare imediat după producerea incidentului, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


Citește și:

Bertea Remus, fostul polițist care ar fi vândut droguri îmbrăcat în uniformă, va sta după gratii aproape 3 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii