Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crimă șocantă în Germania! Un român suspectat că și-ar fi ucis soția și apoi a zidit-o

ro

24 Oct, 2024 16:36 614 Marime text
Imagine cu rol ilustrativ




 
  • Un român în vârstă de 47 de ani care locuiește în Germania a fost săltat de polițiști, fiind acuzat că și-a omorât soția și apoi i-a zidit trupul în pereții apartamentul din Stuttgart în care locuiau împreună.

Semnalul de alarmă l-au tras rudele femeii care au aunuțat dispariția acesteia pe 16 octombrie, după ce nu mai primiseră vești despre ea de câteva luni, informează Bild, potrivit știripesurse.ro

Anchetatorii l-au interogat pe partenerul ei, iar acesta s-ar fi încurcat în declarații și s-ar fi contrazis, motiv pentru care polițiștii au percheziționat locuința celor doi, folosind și un câine de căutare a cadavrelor umane.

„Când au deschis un zid, anchetatorii au descoperit un cadavru într-un spațiu gol și l-au reținut pe suspect”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Stuttgart.

Deocamdată, circumstanțele exacte ale faptei nu se cunosc și sunt în continuare investigate de autoritățile germane. Suspectul a fost dus în fața unui judecător și, în prezent, el se află în arest pentru suspiciunea de crimă.
 
 
Citește și
Știri ConstanțaCine este bărbatul înjunghiat, care a murit în parcarea VIVO Constanța (FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii