Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu masina in sant

ro

23 Oct, 2009 01:34 1585 Marime text
Într-o clipă de neatenţie a pierdut controlul volanului, a fost proiectat în decor şi a sfârşit într-un şanţ de pe marginea drumului. Protagonistul a avut noroc şi a scăpat doar cu traumatisme uşoare.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, tamponarea s-a produs în cursul dimineţii de ieri, pe drumul naţional DN3, între Constanţa şi Valu lui Traian. La volanul Matiz-ului înmatriculat CT 07 EJM care a „eşuat" în şanţ, se afla Aurel Vasile, în vârstă de 46 de ani, din Constanţa. Şoferul rula dinspre Valu lui Traian către Constanţa, iar în apropriere de intrarea în oraş, neatenţia şi-a spus cuvântul. Într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul volanului, iar în următoarea s-a trezit cu maşina într-un şanţ de pe marginea şoselei. Deşi maşina a ieşit „şifonată" din impact, şoferul a avut noroc şi a suferit doar răni uşoare. Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă l-a transportat pe rănit la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, iar medicii l-au diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal şi un traumatism cranio-cerebral acut închis, pentru care au stabilit că nu necesită internarea. Şoferului i-a fost testată şi alcoolemia şi s-a stabilit că nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Fulminantu 23 Oct, 2009 08:46 Nu m-am putut abtine! Andreea, fata, esti tare! " Andreea esti praf, mama! de la SofiA (09:57:53 09 Noiembrie 2008) "Recepţia Complexului hotelier “Bulevard”, situat la intrarea în staţiunea Mamaia, a fost împînzită, joi seară, de medici şi criminalişti. Autorităţile încercau să dezlege misterul morţii unui bărbat de origine britanică." Daca porcaria asta de stire incepe cu un mister de ce se termina cu " Ei spun că, după primele cercetări, nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului"? E vreo idee coerenta in vreo propozitie? "