Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dănuț Albu, președintele LMP, mesaj în Ajunul Crăciunului

ro

24 Dec, 2020 11:01 2581 Marime text
 


Acum, la ceas de sărbătoare, gândurile mele cele mai profunde se îndreaptă spre voi toți. Crăciunul este un timp de reflecție personală, dar și de evaluare a raportului nostru cu cei din jur:cetățeni în uniformă, simpli cetățeni, prieteni sau familie. De asemenea, această sărbătoare sfântă este ocazia potrivită pentru a face un bilanț cu privire la aspirațiile noastre de a lăsa în urmă o lume mai bună decât cea pe care am primit-o.
 
Doresc să mulțumesc tuturor camarazilor şi celor care în cursul ultimului an au dăruit, au fost solidari şi s-au implicat în proiectele noastre. În primul rând le mulțumesc membrilor LMP însă, pentru că au ştiut să fie proactivi în acțiunile Ligii, pentru că au crezut în idealurile pe care le-am definit prin statut şi misiunea noastră şi pentru că au fost mereu alături unii de ceilalți, uniți în crez şi în simțire.
 
Toate aceste gesturi ne fac mai puternici. Crăciunul este prin excelență perioada în care putem sărbători solidaritatea umană care ne îndumnezeiește pe fiecare dintre noi în egală măsură.
 
Acum, când sărbătorile bat la ușă, putem să spunem cu conștiința împăcată că până acum am muncit concret cu toții pentru a crea o comunitate mai bună, mai prosperă și mai demnă. Aceste realizări nu ne fac să fim plini de sine, ci să ne dorim să avem proiecte și pe viitor pentru camarazi aflați în nevoie sau cauze din sfera militară care au nevoie de reprezentare.
 
 Acum de Crăciun, sper ca fiecare dintre noi să reprezinte pentru ceilalți din jur o mână de ajutor și de solidaritate. Aceasta este valoarea comunității noastre cu adevărat.
 
Închei urându-vă tuturor să aveți grijă unii de alții și să arătați solidaritate față de cei din jur, acea solidaritate pe care haina militară ne-a învățat să o simțim.
 
 Crăciun Fericit, tuturor!
 
Dănuț Albu. Preşedinte LMP
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii