Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De pe trecere, la spital

ro

23 Sep, 2009 02:44 1296 Marime text

Deşi trecerile de pietoni ar trebui să fie spaţiu tabu pentru şoferi, accidentele care contrazic ipoteza au loc cu o periodicitate alarmantă pe şoselele constănţene. La începutul acestei săptămâni, o pensionară în vârstă de 61 de ani a ajuns pe patul de spital, după ce un şofer neatent a spulberat-o de pe marcajul pietonal.

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, accidentul de circulaţie s-a produs la o trecere de pietoni de pe bulevardul Tomis, în dreptul blocului TS4. Viorica Tintea, din Constanţa, a căzut victimă a unei şoferiţe neatente, Margareta Drugă, în vârstă de 27 de ani, din Medgidia. La volanul unui Ford Fiesta înmatriculat CT 12 MXM, femeia nu a respectat semaforul verde pentru pietoni şi a trecut peste „obstacolul" uman, punându-l la pământ. Scenele s-au petrecut sub ochii îngroziţi ai martorilor, care au sunat imediat la Serviciul 112, pentru a solicita ajutorul unei ambulanţe. Bătrâna a fost transportată la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, unde medicii au diagnosticat-o cu un traumatism la coloana vertebrală. Şoferiţa vinovată de producerea accidentului a rămas fără permis şi va fi cercetată penal în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ana 21 Oct, 2009 12:11 la trecerea unde s a produs accidentul nici macar nu era semafor, cate minciuni pot scrie ziarele,cica sa te mai uiti la stiri.