Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța face precizări despre situația copiilor intoxicați (VIDEO)

ro

14 May, 2024 14:21 785 Marime text

Caz șocant la Constanța! Mai mulți copii s-au intoxicat cu o substanță periculoasă într-o localitate din județul Constanța. Din fericire, la acest moment, copii sunt în afara oricărui pericol . 

Roxana Onea (DGASPC Constanța) a precizat că instituția s-a autosesizat. Din fericire, copii sunt în afara oricărui pericol iar cazul va rămâne în atenția instituției.

„Instituția noastră s-a autosesizat. Echipa mobilă a fost trimisă în cursul zilei de ieri la spital pentru a se informa despre starea copiilor. Astăzi putem afirma că sunt în afara oricărui pericol, în afară de minora în vârstă de 14 ani, care încă prezintă halucinații.

Cazul va rămâne în atenția noastră și împreună cu autoritatea publică locală, respectiv cu asistentul social de la Lipnița, vom analiza dacă se impune instituirea unei măsuri speciale de protecție pentru copii”, Roxana Onea (DGASPC Constanța)


Oficial de la IPJ Constanța 

„La data de 12 mai, a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 38 de ani s-ar fi prezentat însoțită de 6 minori și o tânără de 21 de ani la unitatea spitalicească.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că persoanele ar fi fost intoxicate cu o substanță toxică.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. – Cătălina Marin, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.




Citește și:

Informații de ultim moment despre starea copiilor intoxicați! Au ajuns de urgență la Spitalul Județean Constanța (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii