Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul unei instituţii publice de educaţie non-formală din Argeş, reţinut pentru viol!

ro

23 Jul, 2024 11:48 191 Marime text
 Directorul unei instituții publice de educație non-formală a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Argeș, fiind acuzat de viol asupra unui minor.

Potrivit IPJ Argeș, după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 23 iulie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Oficial de la IPJ Argeș 

Reținut de polițiști pentru viol asupra unui minor

În ziua de 22 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și viol asupra unui minor, și au reținut un bărbat de 42 de ani.

Cercetările au pornit, inițial, de la o sesizare a unei tinere, privind faptul că ar fi fost agresată fizic de o femeie.

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol asupra unui minor, constând în aceea că în perioada decembrie 2023 - mai 2024, un bărbat de 42 de ani, din Pitești, ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânăra în cauză, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituții publice de educație non-formală, instituție unde minora frecventa mai multe cursuri.

În ziua de 22 iulie a.c., bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, în baza unui mandat de aducere emis în cauză. 

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 23 iulie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.




Citește și: 

Actrița Maia Morgenstern, despre cazul „antrenorului de genii“ suspectat de viol - „Nu vreau să răspândesc știri false. Dar mi-e rău. Mi-e rău fizic“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii