Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați, condamnați la închisoare, încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă

ro

09 Jun, 2023 15:41 1174 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudDoi bărbați, condamnați la închisoare cu executare au fost încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.
Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
De asemenea, la data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 29 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 31 de ani, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis mandat de arestare, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, bărbatul urmând a fi  extrădat către autoritățile judiciare din Italia.

Persoana respectivă a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citește și: 

Înalta Curte, amânare de pronunțare în dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii