Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi copii din Prahova, de 13 şi 15 ani, suspectaţi că au ucis patru pui de câine

ro

18 Sep, 2024 13:12 214 Marime text
foto: Freepick
Doi copii, cu vârste de 13 şi 15 ani, dintr-o localitate din Prahova, sunt suspectaţi că cu ucis patru pui de câine pe care un vecin îi abandonase pe stradă.

Trupurile animalelor au fost găsite pe un câmp. Aceștia au tăiat capetele a doi dintre căţei şi le-au inversat, atunci când i-au abandonat. Altui câine i-au secţionat un picior, iar în al patrulea au înfipt un cuţit. Doar băiatul de 15 ani răspunde pentru faptele sale.

 

Ce spun oficialii Poliţiei judeţene Prahova

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare în oraşul Boldeşti-Scăeni după ce pe un câmp din apropierea oraşului au fost găsite animale moarte.

”Din cercetări a reieşit faptul că la data de 31 august a.c. persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi ucis patru canide, pe care le-ar fi abandonat ulterior pe un teren agricol, respectiv pe drumul public, în afara localităţii Lipăneşti. Trei persoane au fost conduse la sediul unităţii de poliţie”, au transmis, miercuri, oficialii Poliţiei judeţene Prahova.

 

Iată ce au declarat surse judiciare 


Surse judiciare au declarat pentru News.ro că ancheta în acest caz a fost deschisă după ce pe câmpul dintre oraşul Boldeşti Scăeni şi comuna Lipăneşti, localităţi situate la distanţă foarte mică, au fost găsite patru cadavre mutilate ale unor pui de câine, imaginile acestora fiind greu de privit. Două dintre cadavre fuseseră decapitate, iar în momentul în care au fost abandonate capetele animalelor fuseseră schimbate între ele. Al treilea cadavru avea un picior tăiat. Al patrulea câine a fost ucis cu lovituri de cuţit.

Ancheta poliţiştilor de la Protecţia animalelor a arătat că autorii sunt doi copii, unul de 13, celălalt de 15 ani, aceştia au fost filmaţi de camerele de supraveghere cum schingiuiesc animalele pe care un vecin le abandonase pe marginea străzii după ce căţeaua acestuia a fătat.

Cruzimea cu care cei doi copii acţionează este de neimaginat, au precizat sursele citate. Potrivit acestora, doar băiatul de 15 ani va răspunde penal pentru faptele sale.


Sursa: news.ro 


Citește și:

Știri ConstanțaNu risca să-ți pierzi câinele! Iată ce trebuie să știe proprietarii de animale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii