Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 16 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane rănite într-un accident rutier în apropierea localității Malcoci, județul Tulcea (GALERIE FOTO)

ro

16 Sep, 2024 13:17 424 Marime text
Accident Malcoci. Foto: ISu DeltaUn accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Malcoci, județul Tulcea. 

Potrivit ISU Delta Tulcea în cursul zilei de astăzi, 16.09.2024, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari în cazul producerii unui accident rutier, în apropiere de localitatea Malcoci, județul Tulcea.
 
Din primele informații, în accident ar fi fost implicat un autoturism în care se aflau 2 persoane, acestea  rămânând blocate în interior.
 
Către locul evenimentului au fost dislocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.
 

„La sosirea echipajelor, s-a constatat că cele 2 persoane implicate în accident s-au autoevacuat până la sosire pompierilor militari.
 
Acestea au fost preluate de către echipajele SAJ prezente la locul evenimentului, care le-au acordat îngrijiri medicale.
 De asemenea, pompierii au acționat pentru a elimina pericolul unui incendiu luând măsuri PSI prin decuplarea bornelor autoturismelor și îndepărtarea fluidelor scurse pe partea carosabilă“ - au mai precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Citește și: 

Știri ConstanțaNoi imagini de pe camerele de supreveghere cu mașina condusă de „Șacalul“ urmărită de poliție pe străzile din comuna Mihai Viteazu (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii