Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:28 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua tiruri s-au ciocnit langa Medgidia

ro

15 Apr, 2009 04:03 1377 Marime text
În apropierea localităţii Medgidia, pe DN 22C, două TIR-uri s-au ciocnit în cursul zilei de ieri, provocând decesul unei persoane şi rănirea gravă a alteia.
Se pare că accidentul dintre autotrenul de Argeş şi cel de Bucureşti s-a produs după ce unul din conducătorii auto a pierdut controlul direcţiei autovehiculului şi a intrat pe contrasens.
Operaţiunile echipajelor de la Inspectoratul de Urgenţă Dobrogea şi ale Serviciului de Poliţie Rutieră au fost dificile. Poliţiştii au blocat traficul în zonă timp de jumătate de oră, iar intervenţia celor de la descarcerare, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate, a durat aproape două ore.
În urma puternicului impact, George Mihail Voicu, în vârstă de 31 de ani, şi-a pierdut viaţa pe loc, iar Dumitru Craiu, de 25 de ani, a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Medgidia.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii