Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment la Constanța Aventura Seawolves Bike Fest și Festivalul Moto-Rock, la ultima ediție. Paradă moto în stațiunile de pe litoral (FOTO+VIDEO)

ro

15 Jun, 2024 14:19 2182 Marime text

Dupa 15 ani și 15 ediții, aventura Seawolves Bike Fest a ajuns la cea de-a 16-a și ultima ediție de festival moto-rock organizat de Seawolves MC România la malul mării.

Astăzi, 15 iunie este marcată parada moto, urmând ca la întoarcere să înceapă celebrele concursuri între participanți.

Aceștia s-au plimbat prin stațiunile din sudul litoralului. Au plecat din Venus și au ajuns până la Mangalia, pe variantă, după care s-au întors înapoi.



Deasemenea, în locatia festivalului se va găsi la discreție bere și alte bauturi precum și numeroși furnizori de preparate culinare de toate felurile. Nu vor lipsi nici standurile comerciantilor de îmbrăcăminte și echipamente moto-rock precum și alte produse și accesorii specifice.

Am început în 2008, într-un camping din Eforie Nord, iar de atunci au trecut 15 ani de poveste, cu multe amintiri frumoase și momente epice care ne-au legat pe multi dintre noi pe viață. A fost și soare, au fost și ploi, am fost și puțini dar am fost și extraordinar de mulți, au fost și ani mai grei dar și ani în care v-am putut oferi mai mult decât ne așteptam și noi. Un lucru însă a fost constant – și anume spiritul liber, prietenia, bucuria și pofta de viață cu care ați venit tot timpul la noi.

Pentru a onora cum se cuvine ultima ediție a Seawolves Bike Fest am pregătit un spectacol cum nu s-a mai văzut vreodată la o întrunire moto, un spectacol care, pe lângă momentele obișnuite ale festivalului, va avea o mulțime de elemente inedite și spectaculoase. 

Unul dintre elementele forte ale acestei ultime ediții este spectacolul de pe scenă, pentru că am vrut să fie nu doar o întrunire moto ci și un festival rock!- au transmis organizatorii. 


Prin urmare, pe scena festivalului vor urca nu mai puțin decât 14 formații dintre care 8 sunt din afara țării.


Iată programul de sâmbătă, 15 Iunie:

• Stratovarius (Finlanda, power metal)
• Bonfire (Germania, hard rock)
• Trooper (Romania, heavy metal)
• Coma (Romania, alternative rock)
• Fallen Arise (Grecia, symphonic metal)
• TBA
• TBA


Citește și:

DRDP Constanța, în doliu în urma decesului motociclistului de pe A4- „Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, grija firească de copii și familie“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii