Eveniment pe Yachtul catamaran Alezzi Premieră. „Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021“. Cine poate participa la concurs
Eveniment pe Yachtul catamaran Alezzi: Premieră. „Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021“. Cine poate
17 May, 2021 10:03
ZIUA de Constanta
3147
Marime text
- În data de 31 mai 2021, în stațiunea Mamaia, va avea loc concursul dedicat bucătarilor și cofetarilor profesioniști “Cupa Marea Neagră în Arta Culinară 2021”.
- La concurs pot participa echipe individuale reprezentand hoteluri, restaurante, alte tipuri de unități de alimentative publică, etc., din România.
- Evenimentul va reprezenta totodată o premieră, acesta fiind prima competiție culinara din istoria țării noastre, care va avea loc la bordul unui vas pe Marea Neagră.
Evenimentul este organizat in premiera de catre Top Hospitality Romania, alaturi de CELLI Romania si in parteneriat cu Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism si Asociatia Patronala RESTO Constanta.
Concursul va avea trei categorii unde echipele isi vor putea inscrie participarea:
- Categoria A: Platou Rece Festiv
- Categoria B: Preparat Individual in viziunea concurentului / echipei ( FEL PRINCIPAL)
- Categoria C: Desert / Tort cu tematica "Marea Neagra"
Cine poate participa la acest concurs
Echipe individuale reprezentand hoteluri, restaurante, alte tipuri de unitati de alimentative publica, etc, din Romania.
Echipe pe oras (mai multi bucatari sau cofetari care nu fac parte din aceasi unitate de alimentatie publica dar se unesc intr-o singura echipa - Ex. Echipa Orasului Tulcea)
Nu va exista taxa de inscriere, aceasta fiind in totalitate acoperita de catre sponsorul principal al competitiei, CELLI Romania, lucru care incurajaza participarea a cat mai multor echipe de bucatari si cofetari profesionisti.
O competitie care creaza coeziune si dezvoltare
Prin implicarea in organizarea logistica a evenimentului, Asociatia Patronale RESTO Constanta a dat un semnal puternic si transmite tuturor profesionistilor din lumea culinara ca este momentul unitatii si a sinergiei in industrie, acum, cand orizonurile normalitatii sunt tot mai vizibile. RESTO va fi un partener strategic in dezvoltarea acestui proiect competitional anual, in statiunea Mamaia.“Ne dorim ca acest prim eveniment, de dupa pandemie, sa fie vazut ca un semnal puternic de revenire a sectorului HoReCa din Romania, printre cele mai afectate sectoare ale industriei de turism.
Romania are nevoie de competitii culinare de calitate destinate profesionistilor, evenimente care din pacate au lipsit mult timp in industria noastra. La acest eveniment, profesionistii si antreprenorii sustin acest mesaj de unitate si relanseaza spiritul competitiv, atat de necesar dezvoltarii sectorului nostru HoReCa” a spus Laurenţiu Mâță, fondatorul Top Hospitality Romania si al acestui eveniment.
Asociatia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism va asigura atat comunicarea activa a evenimentului, atat in randul membrilor celei mai mari asociatii de bucatari si cofetari din Romania, dar si in comunitatea extinsa din HoReCa. Totodata ANBCT va asigura jurizarea prin intermediul unor profesionisti cu experienta atat nationala cat si internationala.
Evenimentul va reprezenta totodata o premiera, acesta fiind prima competitie culinara din istoria tarii noastre, care va avea loc la bordul unui vas pe Marea Neagra. Locul de desfasurare va fi catamaranul ALEZZI YACHT, cea mai noua atractie turistica de pe litoralul Marii Negre.
Informatiile si inscrierile de participare se pot face accesand adresa:
www.tophospitality.ro/cupa-marea-neagra-in-arta-culinara
Sursa foto: Laurenţiu Mâță- Fondator Top Hospitality Romania
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii