Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fata lui Maftei, amenintata de clanul Raim

ro

20 Oct, 2009 02:15 6026 Marime text
cap6.jpgFostul consilier local din Mangalia, Florin Maftei, afirmă că, în cursul zilei de ieri, fiica sa a fost ameninţată de fiul unui „personaj" binecunoscut din localitate, ce face parte din marele clan Raim. Consilierul spune că fata sa a fost ameninţată că va fi sechestrată şi dusă să se prostitueze: „imediat am făcut o plângere la poliţie, dar nu ştiu cât se poate rezolva, mai ales că, în urmă cu un an şi jumătate, aceiaşi oameni m-au bătut pe mine şi nici până acum nu au păţit nimic", afirmă fostul consilier local.

Şeful Poliţiei Mangalia, comisarul-şef Nicolae Pescaru, spune că Biroul pentru Investigaţii Criminale a demarat o anchetă: „în urma sesizării lui Florin Maftei, am demarat cercetările pentru stabilirea adevărului. Din primele cercetări se pare că băiatul în cauză, Şenol, ar fi spus că s-a îndrăgostit de fiica lui Florin Maftei. Oricum, el este cercetat pentru ameninţare şi insultă".

Florin Maftei are o întreagă „istorie" legată de clanul Raim din Mangalia. Pe 6 februarie 2008, acesta a fost bătut de mai mulţi membri ai grupării şi a necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 10 Jul, 2010 01:51 lasati-o balta...politia nu face nimik...sunt mana in mana..