Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie accidentată mortal în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. Șoferul implicat era beat

ro

09 Oct, 2023 14:18 1282 Marime text
Foto: IPJ GalațiLa data de 9 octombrie 2023, la ora 12.25, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

Potrivit IPj Galați, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat grav, o femeie, cu vârsta de 68 de ani, din Galați, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului electric.

„La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale de la S.M.U.R.D. Galați care au preluat victima în stare de inconștiență și au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate aceasta a decedat.

Conducătorul auto a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice, iar aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Citește și: 

Mașină răsturnată la Mihail Kogălniceanu (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii