Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filiera pe Constanţa Fiul consilierului PSD Troşie, implicat în dosarul limuzinelor furate? (galerie foto)

ro

17 Nov, 2010 02:29 3937 Marime text
cap_8.jpgMai multe persoane au ajuns în colimatorul oamenilor legii, bănuite fiind că ar face parte dintr-o grupare de hoţi de maşini. Ieri, mascaţii au efectuat 21 de percheziţii în Bucureşti dar şi în judeţele Vrancea, Vâlcea, Călăraşi, Bacău şi Constanţa. La malul mării, poliţiştii au „vizitat" două locuinţe, una dintre ele aparţinând, din câte se pare, lui Cristian Troşie, de 28 de ani, fiul lui Gheorghe Troşie, consilier local din partea PSD Cumpăna.

perchezitii_2.jpgea de a doua percheziţie efectuată la Constanţa a vizat un service situat pe raza Secţiei doi de Poliţie Constanţa. Patronul acestui atelier a fost condus pentru cercetări în Bucureşti. În ceea ce priveşte cazul lui Cristian Troşie, un cunoscut împătimit al maşinilor, putem spune că poliţiştii nu l-au găsit acasă pe tânăr, însă apropiaţi ai anchetatorilor spun că prinderea individului nu reprezintă decât o chestiune de timp. După cum precizam, Cristian Troşie, de 28 de ani, este fiul lui Gheorghe Troşie, consilier local din partea PSD Cumpăna. Despre acesta din urmă, vecinii susţin că este un om gospodar însă nu-şi pot explica ce l-a determinat pe Cristian să recurgă la astfel de acţiuni, care l-au pus pe „lista neagră" a poliţiştilor, cu atât mai mult cu cât nu are o situaţie materială proastă. Conform declaraţiei de avere, Gheorghe Troşie deţine un teren în Cumpăna, două case tot în Cumpăna, un apartament în Constanţa, două automobile, o Dacia, un Opel şi un tractor.

Potrivit contului Hi5, Cristian Troşie, care conduce o bijuterie de maşină, un BMW Seria 5, înmatriculat SB 82 (anul naşterii) TRO, s-ar afla în Spania. Mai mult decât, apropiaţi ai tânărului spun că acesta ar fi cercetat şi într-un dosar cu omor. Nu este de omis faptul că în urma percheziţiilor efectuate de Serviciul Furturi Auto din Poliţia Capitalei au fost descoperite nouă dintre maşinile care fac obiectul anchetei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigile 30 Nov, 2010 15:57 ai dreptate ;)
  • Instigare la ura 18 Nov, 2010 20:47 Pe basescu cand o sa-l trimita in judecata pentru subminarea economiei nationale si pentru saracia lucie in care a adus tara asta ? Daca in tara asta nu gasesti un loc de munca recurgi si la alte metode de facut bani. In prmul rand sa asigure locuri de munca tinerilor de 28 de ani cum ziceti voi si dupa aceea sa incercati sa cautati explicatii in legatura cu ce se intampla cu tinerii din Romania. Eu am un salariu de 700 de lei ... Cum sa traiesti intr-o asemenea mizerie ?????????????????????????????????