Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de arma pentru prinderea unor hoti

ro

14 Apr, 2010 03:07 1702 Marime text
Poliţiştii din Năvodari au făcut uz de armă pentru a reţine nişte hoţi care furaseră motorul unei bărci. Oamenii legii au tras nu mai puţin de unsprezece focuri cu armamentul din dotare.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.00, patru tineri au fost surprinşi de poliţişti în timp ce transportau un motor de barcă furat de la o barcă, de pe strada Plopilor, din Năvodari. La vederea poliţiştilor, cei patru au fugit. Poliţiştii au scos armele din dotare şi au tras mai multe focuri de avertizare. Doi dintre tineri s-au predat, însă alţi doi au continuat să alerge. Oamenii legii au pornit în urmărirea unuia dintre ei, care se urcase într-un autovehicul marca Dacia. După aproximativ 300 de metri, autoturismul a fost blocat la intersecţia străzii Plopilor cu strada Constanţei. Şoferul a încercat să treacă pe lângă maşina de Poliţie, însă nu a calculat bine manevra şi a intrat într-o bordură. Conducătorul auto a fost scos cu forţa din maşină şi a fost identificat drept Marius Matei, în vârstă de 25 de ani, din comuna Faraoanele, judeţul Vrancea. Ceilalţi doi suspecţi reţinuţi au fost identificaţi drept Marian Radu, de 30 de ani, şi Gheorghe Adrian Gurgui, de 23 de ani, ambii din satul Nuntaşi, judeţul Constanţa.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru furt calificat, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii îl caută şi pe cel de-al patrulea participant la furt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii