Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frați români împușcați în Spania. Unul a murit pe loc, celălalt este în stare gravă

ro

14 Jun, 2024 16:13 725 Marime text






Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor, care au filmat întreaga scenă. Unul dintre ei a murit pe loc, iar cel de-al doilea, fratele său, este în stare gravă.

Scenele şocante s-au petrecut în Girona, în nord estul Spaniei. În zonă se aflau mai mulți martori, care au reușit să filmeze cele întâmplate, potrivit digi24.ro.
 
Cei doi români, care se aflau la muncă, la un service auto, au fost atacați de mai mulți bărbați care au coborât dintr-o mașină cu numere de Franța.  Unul a murit pe loc, altul este în stare gravă la spital. După focurile de armă, agresorii s-au urcat în mașină și s-au făcut nevăzuți. Polițiștii au împânzit orașul și fac sute de filtre, în înercarea de a-i găsi

De asemenea, martorii dau acum declarații, pentru a ajuta la prinderea ucigașilor. Din primele informații, atacatorii ar fi marocani, iar incidentul violent ar fi, de fapt, o reglare de conturi între traficanţi de droguri.



Citește și
Știri ConstanțaUn bărbat de 41 de ani, reținut de polițiști, după ce ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător o persoană, după un conflict spontan


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii