Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis, campioana nationala

ro

31 Mar, 2009 02:51 1636 Marime text
În ziua de 28 martie, Federaţia Română de Oină şi Ministerul Tineretului şi Sportului, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Oină Constanţa şi clubul A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa au organizat Campionatul Naţional de oină în sală.

Sala din Techirghiol a fost gazda întrecerii pentru cinci formaţii înscrise. Frontiera Tomis Constanţa, Straja Bucureşti, Biruinţa Gherăieşti (jud. Neamţ), Spicul Horia (din judeţul Constanţa) şi Vorona Mare (din judeţul Botoşani) au demonstrat frumuseţea sportului nostru naţional.
Frontiera Tomis, campioana en-titre, şi-a demonstrat valoarea şi anul acesta. A câştigat toate meciurile pe linie, singurele emoţii au avut loc la întâlnirea cu Straja, când a fost nevoită să întoarcă scorul de la 6-2.
Va avea loc şi un retur al campionatului, care se va desfăşura în luna decembrie, la Braşov.
„Frontiera Tomis a demonstrat, încă o dată, că rămâne echipa cea mai bună a momentului", a fost declaraţia preşedintelui Federaţiei Române de Oină (FRO), Nicolae Dobre.
Pentru luna aprilie, Frontiera Tomis are pregătită Supercupa României, competiţie în care poliţiştii de frontieră constănţeni pornesc ca favoriţi. În comuna Gherăieşti, din judeţul Neamţ, echipa constănţeană se va duela cu câştigătoarea Cupei României, Straja Bucureşti şi cu deţinătoarea Cupei Satelor, Biruinţa Gherăieşti.
Preşedintele FRO a mai declarat că, la acest eveniment, va participa şi ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Monica Iacob-Ridzi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii