Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fura benzina din masina vecinului

ro

24 Oct, 2009 01:58 2765 Marime text
Un constănţean în vârstă de 21 de ani a ajuns pe mâna poliţiei, după ce i-a furat unui vecin combustibilul din rezervorul maşinii. Bidoanele pline cu motorină, pe care se chinuia să le care, l-au compromis pe tânăr în timp ce o patrulă din cadrul Secţiei 2 l-a surprins în faţa blocului.

Potrivit poliţiştilor Secţiei 2, furtul s-a petrecut în zona Tomis Nord. Cezar Marius Prodan a fost depistat de poliţişti pe strada Horia Agarici, în parcarea din faţa blocului 23, unde locuieşte, în timp ce transporta mai multe bidoane. Oamenii legii l-au abordat şi au descoperit că în recipiente se aflau 15 litri de benzină. Întrebat despre provenienţa combustibilului, tânărul a invocat pretexte care le-au dat poliţiştilor de bănuit, aşa că l-au condus la secţie. În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că provine din rezervorul unui Daewoo Matiz, parcat în apropiere, pe strada Cişmelei, în dreptul blocului 1C şi că tânărul este protagonistul unui furt. Ancheta a scos la iveală că benzina fusese furată în noaptea de miercuri spre joi, iar a doua zi de dimineaţă, exact înainte să fie prins, tânărul avea de gând să o comercializeze. Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal pentru furt calificat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Acelasi caz 13 Aug, 2012 03:12 da, si eu am matiz si pe mine m.au furat. noroc ca au fost baieti de "treaba" si nu au rupt furtunul, doar l.au scos de pe rezervor.17 litri k sa fiu mai precis plus ink 10 imprastiati pe jos la o benzinarie k de, e greu sa pui furtunul la loc si litrometrul de la matiz mai joaca uneori feste, posesorii stiu la ce ma refer. Nu.i nimic, prima oara trec cu vederea, a doua oara i.au masuri. fac un circuit care da scanteie cand trage sau gaureste furtunul. Ma pis pe ea de masina de $1000 dar astia nu mai scapa intregi daca se mai joaca mult cu focul. Cat despre politie, felicitari pentru captura, mai aveti cateva mii de prins dar nu.i nimic, va ajut eu.Soarta o sa decida daca le faceti constatare de deces sau dosar penal.