Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galați Scenă violentă în zona unei școli primare. A intervenit Poliția!

ro

11 Aug, 2024 17:43 203 Marime text
Eveniment Galași, foto: Freepick Pe 11 august 2024, Secția 3 Poliție Rurală Liești a fost alertată prin 112 de o femeie din satul Podoleni, comuna Barcea, județul Galați, despre un conflict în apropierea unei școli primare.

Polițiștii au descoperit că, pe fondul unui vechi conflict, doi bărbați de 28 și 34 de ani din localitate au aruncat cu pietre și bucăți de bordură, provocând distrugerea feroneriilor de la locuințele unei femei de 52 de ani și ale vecinului acesteia.
 

Ce spune Poliția?


„La data de 11 august 2024, Secția 3 Poliție Rurală Liești a fost sesizată, de către o femeie din satul Podoleni, comuna Barcea, județul Galați, prin apel la numărul unic de urgență 112, referitor la faptul că, în apropierea unui unități de învățământ primar din localitate are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict mai vechi, doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 34 de ani, din aceeași localitate, ar fi aruncat cu pietre și bucăți de bordură, distrugând mai multe ferestre ale locuințelor aparținând unei femei de 52 de ani și ale vecinului acesteia.

În timpul evenimentului, un bărbat de 30 de ani ar fi fost lovit de o piatră în picior care i-ar fi provocat leziuni pentru care a necesitat îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD sosit la fața locului.”



Citște și:

GalațiCântărețul de muzică populară Aurică Totolici, arestat. Acuzat de agresiune cu minori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii