Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gest șocant în Mamaia! O persoană s-a sinucis în Hotel Parc!

ro

06 Aug, 2024 12:11 4676 Marime text
Foto cu rol ilustrativ

Un eveniment tragic a avut loc, noaptea trecută, 5/6 august 2024, în stațiunea Mamaia de pe litoral. Un turist și-a pus capăt zilelor în Hotel Parc!
 
Conform unor surse din cadrul Hotelului Parc, ar fi vorba de o persoană care a fost cazată anterior la hotel, care s-ar fi întors la locație după ce ar fi părăsit cazarea pentru a recurge la gestul extrem.
 
Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi IT-ist și i se spunea, în cercul restrâns „Hackerul”. Era născut în anul 1989 și locuia în București. Acesta ar fi revenit azi-noapte, în jurul orei 03:00, în incinta hotelului, ar fi urcat la etajul 10 și s-a aruncat pe geam, în zona piscinei.

Aceleași surse au indicat un comportament bizar al bărbatului, susținând că a mai venit și anul trecut și că obișnuia să comande cartofi, pe care îi consuma la aceeași masă, în același loc.

La fața locului au intervenit, în jurul orei 03:00, pompierii ISU Dobrogea cu un SMURD B2 Mamaia și cu un SMURD C Palas, însă bărbatul de 35 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

Oficial de la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

În această dimineață, în jurul orei 03:05, polițiști din cadrul Secției de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui hotel din stațiunea Mamaia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă
”, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Constanța.
 
Citește și:
Știri Constanța azi Un bărbat s-a înjunghiat pe strada Răscoalei! A decedat (FOTO+VIDEO)
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii