Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GOAT Rally Tour 2024 vine la Constanța! Iată ce activități vă așteaptă (FOTO)

ro

22 Aug, 2024 14:58 370 Marime text
GOAT Rally Tour, Sursa foto: Andrei Stanea



Mâine, 23 august 2024, GOAT Rally Tour, evenimentul auto care a captivat mii de spectatori în întreaga țară, ajunge la finalul celei de-a patra ediții în orașul Constanța.
 
Evenimentul va începe la ora 17:00, pe faleza Cazinoului.
 
După un parcurs spectaculos care a început pe 18 august la Sibiu, a continuat prin Brașov, Iași și București, GOAT Rally Tour își va încheia călătoria la malul Mării Negre, în Constanța.
 
Faleza Cazinoului va fi decorul perfect pentru un eveniment auto memorabil, unde publicul va putea admira unele dintre cele mai impresionante super-masini.
 

Ce activități au pregătit organizatorii?

 
GOAT Rally Tour este o serie de evenimente auto care aduce împreună mașini de lux și sport de la mărci prestigioase precum Lamborghini, Ferrari, Porsche, Brabus, Aston Martin, BMW, AMG, Corvette și multe altele.
 
Fiecare oprire a turului oferă publicului oportunitatea de a vedea îndeaproape aceste automobile impresionante, de a se fotografia cu ele și, în unele cazuri, chiar de a urca la bordul acestora.
 

La Constanța, pe faleza Cazinoului, atmosfera va fi electrizată de prezența acestor super-mașini, muzică și diverse activități de divertisment. Evenimentul promite să fie un spectacol vizual și sonor de neuitat pentru toți participanții, oferind o experiență unică, a transmis Bogdan Teleabă, organizatorul evenimentului.


Super-mașinile vor fi expuse într-un cadru spectaculos, oferind tuturor celor prezenți o șansăunică de a le vedea și de a se bucura de atmosfera vibrantă a evenimentului.
 
După succesul avut în celelalte orașe, unde mii de oameni au venit să admire mașinile și să participe la activitățile organizate, Constanța promite să fie o finală pe măsură pentru această ediție.
 

Despre GOAT Rally Tour

 
GOAT Rally Tour a devenit rapid unul dintre cele mai așteptate evenimente auto din România, atrăgând atenția pasionaților de mașini, dar și a publicului larg. Ediția din 2024 a adus împreună un număr impresionant de mașini de lux și sport,
oferind o experiență unică de divertisment și spectacol în fiecare oraș vizitat
 

Citește și:
Număr record de turiști pe litoral în minivacanța de Sf Maria (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii