Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cui aparține Hotel Crișana din Olimp! Mai mulți tineri au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța cu vărsături

ro

26 Sep, 2024 11:33 1478 Marime text
  • Planul Roșu de intervenție a fost activat de ISU Dobrogea Constanța la Hotel Crișana din Olimp, hotel ce ar aparține SRI-ului

Joi dimineață, 26 septembrie, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au activat Planul Roșu de Intervenție, după ce mai multe persoane cazate la Hotelul Crișana din Olimp au acuzat vărsături și dureri abdominale, acestea fiind transportate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.  Hotelul Crișana din Olimp ar aparține Serviciului Român de Informații.
 
Conform reprezentanțiilor Spitalului de Boli Infecțioase Constanța, 19 persoane au fost internate, iar conform ISU Dobrogea, 18 persoane au fost transportate la spital.
 
Facem mențiunea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Serviciul Român de Informații, însă de la biroul de presă nu am primit niciun răspuns până la momentul publicării materialului. Dacă vor dori să transmită un punct de vedere, îl vom publica de îndată.
 
SRI deține mai multe imobile, printre care și hoteluri pe litoral, conform presei naționale. Unul dintre cele mai cunoscute din sudul litoralului este Hotel Crișana, care se află de ani buni în patrimoniul acestuia. Mențiunea că Hotel Crișana aparține SRI o regăsim și într-un proces, unde se menționează reparații la uși făcute de Unitatea Militară 0461 Bucureşti (SRI) la hotelul din Olimp.
 
În 2016, Serviciul Român de Informații investea 5 milioane de euro în modernizarea hotelului Maramureș din Olimp, al doilea hotel pe care-l deține în sudul litoralului.


Tot în urmă cu 10 ani, SRI ar fi renovat Hotel Crișana, conform profit.ro.

UPDATE - punct de vedere SRI

„In legatura cu situatia de la hotelul Crisana din Olimp, va precizam ca inca de la prima sesizare, au fost demarate verificari de catre structurile competentea pentru a fi stabilita cauza care a dus la semnalarile multiple de greata si stare de rau a persoanelor care se aflau in unitatea de cazare. Verificarile epidemiologice si sanitare sunt in curs de desfășurare, iar toti pacientii inclusiv cei care au necesitat internare, sunt stabili si nu au fost inregistrate cazuri grave”, a transmis SRI.
 
Plan roșu de intervenție la Hotelul Crișana din Olimp! Mai multe persoane ce acuză dureri abdominale, transportate la spital (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii