Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini sfâșietoare din Italia! Cei trei tineri români au fost filmați îmbrățișându-se înainte de a fi uciși de viitură (VIDEO)

ro

03 Jun, 2024 16:23 1077 Marime text

 
  • Cu câteva momente de a fi uciși de viitura din Italia, cei trei tineri români dați dispăruți au fost surprinși îmbrățisându-se pentru ultima oară.
     
Cu câteva momente de a fi uciși de viitura din Italia, cei trei tineri români dați dispăruți au fost surprinși îmbrățisându-se pentru ultima oară.

Reamintim că, Ministerul Afacerilor Externe (MAE), a precizat că, duminică, 2 iunie 2024, reprezentanţii Consulatului General al României la Trieste, au fost informaţi de către autorităţile italiene asupra faptului că trupurile neînsufleţite a două dintre cele trei persoane declarate anterior dispărute în apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia din Republica Italiană au fost găsite, fiind în desfăşurare operaţiunile de căutare pentru găsirea celei de-a treia persoane.

De asemenea, în urma informaţiilor transmise de către autorităţile italiene, MAE confirmă cetăţenia română a celor două persoane decedate.

Imaginile sfâșietoare cu acțiunea celor trei o puteți vedea în video-ul de mai jos:



Citește și:
Oficial de la MAE! Cele două persoane decedate în apele fluviului Natisone au cetățenia română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii