Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini terifiante cu accidentul de pe autostrada A4, de lângă Cumpăna, județul Constanța. Șoferul este din Republica Moldova (Galerie FOTO)

ro

19 Aug, 2024 17:38 2456 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța


 

Astăzi, 19 august 2024, un teribil accident rutier a avut loc pe autostrada A4, lângă Cumpăna, județul Constanța. În incident au fost implicate un microbuz și un autotren.
 
Accidentul rutier s-a produs pe A4 de la Agigea spre Constanța, între un microbuz cu un TIR. La locul evenimentului au ajuns pompierii, poliția rutieră și a fost activat Planul Roșu de Intervenție, din cauza anvergurii incidentului și a numărului de persoane implicate.
 
În urma accidentului au rezultat 12 victime conștiente (11 din microbuz și  șoferul de TIR) preluate si  transportate la spital. Una din victime, o femeie, a fost preluată de către elicopterul SMURD, intubată și stabilă hemodinamic.
 
Din primele informații, microbuzul era inchiriat de turiști. Aceștia erau veniți pe litoral din Câmpina, județul Prahova, iar la momentul incidentului se întorceau spre casă. Șoferul TIR-ului și TIR -ul sunt din Republica Moldova, iar autovehiculul transporta un container.
 



 
 
 
Citește și
Accident pe autostrada A4, aproape de Cumpăna, între un autotren și un microbuz. S-a activat Planul roșu de intervenție (FOTO+VIDEO)
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii