Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Împușcături în Constanța, în curtea unui imobil! Proprietarul ar fi fost rănit (FOTO+VIDEO)

ro

13 Aug, 2024 15:27 1831 Marime text




 
  • La data de 13 august a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în curtea locuinței unei alte persoane, având un pistol (posibil cu bile) și ar fi tras asupra proprietarului, apoi ar fi părăsit zona, conform unui comunicat al IPJ Constanța.
 
Proprietarul imobilului ar fi fost rănit în zona bărbiei și ar fi primit îngrijiri medicale. Acesta se află acum în afara oricărui pericol.
 

„La fața locului au fost direcționate toate patrulele Poliției Municipiului Constanța.
 
De asemenea, în zonă s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu  și Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la fața locului”, spun polițiștii.

 


Incidentul s-a produs pe strada Ion Adam, din municipiul Constanța.

Cercetările în acest caz continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor poducerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.
 
Echipaje ale IPJ Constanța îl caută încă pe autorul faptei.

„Bărbatul a intrat într-o casă de pe strada Ion Adam, din zona Tomis II din Constanța, o casă unde locuiau o bătrână de 97 de ani și fiul ei, un septuagenar. Surse apropiate anchetei spun că este posibil ca bărbatul să fi greșit adresa, peste drum de ei locuind un interlop din zonă, într-o casă închiriată.”, potrivit știripesurse.ro
 
Din fericire, victima, bărbatul este conștient,stabil, cu plagă la barbie prin impușcare cu bile și o plagă la nivelul gâtului (bila a trecut razant).

Precizările ISU Dobrogea

„Am fost solicitați să intervenim prin apel la 112 la o persoană cu o plagă în zona bărbiei. La fața locului ne-am deplasat cu un echipaj de terapie intensivă mobilă, iar colegii au evaluat medical persoana și i-au acordat primele îngriijiri medicale. Ulterior, bărbatul în vârstă de 70 de ani, a fost transportat la spital, conștient și cooperant”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.


 
Citește și
 Precizări ale CTBus privind accidentul mortal în care un șofer de autobuz a fost implicat
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii