Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Impuscaturi in zona Medeea

ro

09 Apr, 2009 03:03 1555 Marime text
În ziua de 7 aprilie, lucrătorii poliţiei din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112, despre faptul că în zona Medeea o persoană a fost împuşcată.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj, care l-a identificat pe Ionuţ Valentin Geană, de 18 ani, domiciliat în comuna Cobadin, judeţul Constanţa. Acesta a  afirmat că a fost împuşcat de un tânăr care a coborât dintr-un autoturism, după ce a avut cu acesta un schimb de replici.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că reclamantul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi era însoţit de fratele său, Gabriel Geană, de 19 ani, din comuna Peştera, judeţul Constanţa. În timp ce se deplasau pe strada Medeea, Ionuţ Geană a avut un schimb de replici cu ocupanţii autoturismului. La scurt timp, doi dintre ocupanţii maşinii au coborât şi unul din ei a tras cu un pistol cu gaze în direcţia victimei, autorii fugind de la locul comiterii faptei imediat după incident.
Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea îngrijirilor medicale şi se află în afara oricărui pericol.
Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor concrete ale producerii faptei şi a tuturor participanţilor, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, loviri sau alte violenţe şi folosirea fără drept a unei arme neletale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii