Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Botoșani Trei bărbați în stop cardiac, după ce au căzut într-un bazin de decantare a unei fabrici de cașcaval

ro

23 Jun, 2024 15:33 665 Marime text





 
  • Patru bărbați au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de cașcaval din localitatea Ibănești, județul Botoșani.

Trei sunt în stop cardiac. Potrivit ISU Botoșani, la caz au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detașamentului Dorohoi și Botoșani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spații înguste, trei ambulanțe SMURD, dintre care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o ambulanță SAJ, potrivit știripesurse.ro.

Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 și 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. Una dintre victime era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au inițiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Iași, care a aterizat pe un teren viran de lângă fabrică.
Un echipaj mixt Inspectoratului de Poliție Județean și Sectorului Teritorial al Poliției de Frontieră asigură măsurile de ordine și siguranță la fața locului.
 
Potrivit ultimelor informații, doi dintre bărbați ar fi murit.
 
 
 
Citește și 
Crimă șocantă în București! O femeie și fiica ei ar fi plătit asasinarea bunicii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii