Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Constanța Două percheziții în Năvodari, două femei omorâte, trei persoane, anchetate! Se formulează acuzațiile (FOTO+VIDEO)

ro

09 Sep, 2024 17:00 1227 Marime text


Apar noi detalii în cazul celor două crime care au șocat județul Constanța! Două percheziții au fost efectuate, astăzi, 09 septembrie 2024, în Năvodari, într-un dosar de omor, în care sunt vizați doi bărbați și o femeie.
 
Conform anchetatorilor, dosarul vizează două crime care s-ar fi petrecut în perioada iulie-august. Surse din anchetă au precizat că în acea perioadă au fost găsite două cadavre a unor tinere, unul într-un imobil din Mamaia Nord, iar cel de-al doilea a fost găsit pe câmp, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu, și că există indicii că ambele crime ar avea autor comun.
 
Astăzi, în jurul prânzului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au fost puse două în executare mandate de percheziții, de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
La cele două adrese din Năvodari au descins criminaliștii și mascații, pentru a ridica probe de la domiciliile persoanelor anchetate. Până la această oră, oamenii legii au transmis că doi bărbați și o femeie sunt vizate de această anchetă și că se în prezent se formulează acuzațiile.
 
La descinderi au participat inclusiv asistenții maternali din cadrul DGASPC Constanța, care au ridicat copiii care locuiau împreună cu doi dintre suspecți.

 
Surse din anchetă au afirmat că unul dintre cei trei suspecți ar fi ajuns în atenția poliției, după ce ar fi fost implicat într-un incident rutier în județul Constanța, chiar cu mașina uneia dintre tinerele ucise, în care ar fi fost rănit. Aceleași surse au spus că bărbatul ar fi ajuns la spital cu răni și că ar fi fost internat sub pază, iar astăzi ar fi fost externat. 

Unul dintre suspecții cercetat în dosar a fost supus unui test antidrog, și ulterior a fost ridicat de polițiști și dus la audieri. Oamenii legii spun despre acesta că s-ar fi aflat în mașina uneia dintre victime, la momentul producerii accidentului. 

Identitatea victimelor încă nu a fost confirmată.





Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
Percheziții Năvodari DGASPC a ridicat doi copii din locuința a două persoane anchetate într-un dosar de omor! (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii