Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost partener de afaceri al șefului SIE, găsit mort în condiții suspecte

ro

12 Aug, 2024 11:40 726 Marime text




 
  • Este anchetă în Gorj, după ce un bărbat, fost partener de afaceri al șefului comisiei SIE din Parlamentul României, Mihai Webar, a fost găsit mort în condiții suspecte. Bărbatul de 59 de ani, din Târgu Jiu, a fost descoperit mort de un participant la trafic. Polițiștii nu pot preciza exact când a murit acesta și ce s-a întâmplat.

IPJ Gorj susține că ar fi primit un apel prin 112 prin care erau anunțați că pe raza localității Brădiceni, comuna Peștișani, a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, conform știripesurse.ro


 Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un bărbat de 59 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, conducea un motociclu, pe raza localității Brădiceni, pe DJ672 din direcția Buduhala către Brădiceni, într-o curbă la dreapta, a părasit partea carosabilă spre stânga, răsturnându-se în albia pârâului Bâlta.

În urma impactului a rezultat decesul motociclistului care a fost transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă.
 
 
 
Citește și
 „Colonel din Serviciului de Informații Externe“, condamnat definitiv la Constanța! Dosarul nu se va rejudeca
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii