Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendii de vegetație pe raza județului Tulcea (FOTO+VIDEO)

ro

20 Aug, 2024 14:05 268 Marime text
Incendii de vegetație în județul Tulcea. Sursa foto: ISU Tulcea
 
  • Al treilea incendiu se manifestă la vegetație uscată pe raza localității Corugea. În acest moment un echipaj de stingere intervine pentru a înlătura efectele incendiului. 
     
În acest moment pe raza județului Tulcea se dezvoltă trei incendii de vegetație uscată, printre care unul la un fond forestier în zona localităților Poșta și Frecăței unde intervin două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere, rangeri ai ocolului silvic și un utilaj agricol cu plug, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea. 

Un al doilea incendiu se manifestă pe raza localității Sabangia pe o suprafață de aproximativ 6.000 m² în două gospodării. 

O persoană de sex feminin este asistată medical de un echipaj SAJ după ce a suferit un atâta de panică. Se intervine cu un de stingere din cadrul Stației de Pompieri Babadag. 

Al treilea incendiu se manifestă la vegetație uscată pe raza localității Corugea. În acest moment un echipaj de stingere intervine pentru a înlătura efectele incendiului. 

„Misiunile sunt în dinamica, revenim cu informații”, a încheiat sursa citată.

UPDATE:

Incendiul din localitatea Corugea a fost lichidat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență.

UPDATE 2:

Incendiul din localitatea Sabangia a fost lichidat. Au ars aproximativ 4.000 de metri pătrați de vegetație uscată din două gospodării. 

Cauza probabilă de producere a incendiului - foc deschis în spații deschise. Proprietarul de la care a pornit incendiul a ales să igienizeze curtea prin aprinderea vegetației uscate. 

„Facem încă o dată un apel la responsabilitate! Curățarea terenurilor, mai ales din jurul gospodăriilor, prin incendiere este interzisă! În condițiile din această perioadă cu temperaturi ridicate și vânt puternic, astfel de incendii pot provoca pagube însemnate și chiar victime!”, transmit reprezentanții ISU Tulcea.




Citește și:
ISU Constanța: Au fost scoase la concurs 44 de posturi de soldat profesionist (servant)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii