Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Oficial Incendiu la Baza sportivă FCSB. Un om a murit (galerie foto)

ro

31 Mar, 2021 06:09 2470 Marime text
  • Un incendiu a izbucnit, în această noapte, la Baza Sportivă FCSB din Berceni, potrivit stirilor Observator Antena 1 de la ora 06.00.

Mai multe echipaje de pompieri și salvatori au ajuns în zonă.

Conform aceleiași surse un om a murit și circa 50 persoane au fost ecavuate.

La intervenție au participat patru autospeciale de stins incendii cu apa și spumă și echipaje de prim ajutor medical de la ISU București-Ilfov.

UPDATE.Oficial: 

În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni.

La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului.

Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere.

Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fara a se impune transportul acestora la spital.

Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD.

Sursa foto: Capturi Antena 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii