Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la Liceul Economic din municipiul Tulcea. Au intervenit pompierii

ro

07 Jun, 2024 13:23 684 Marime text
Foto: ISU DeltaÎn urmă cu scurt timp Detașamentul de pompieri Tulcea fost alertat prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că la Liceul Economic din municipiul Tulcea a izbucnit un incendiu, la etajul al treilea, în holul clădirii.
 
Potrivit ISU Delta Tulcea, către locul evenimentului s-a deplasat o autospecială  de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și un echipaj de prim ajutor SMURD.

Până la ajungerea forțelor de intervenție, elevii care se aflau în clădire, au pus în aplicare planul de evacuare în cazul producerii unui incendiu, întocmai exercițiilor efectuate periodic cu sprijinul pompierilor tulceni astfel, aproximativ 400 de elevi care se aflau în corpul principal al Colegiului Economic s-au autoevacuat în siguranță. 

„Incendiul, cu degajări mari de fum, a fost lichidat până la sosirea echipajelor intervenție, de către personalul prezent la locul de muncă.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurt circuit la un conductor electric.

Le adresăm mulțumiri personalului din cadrul instituției de învățământ, deoarece, prin gestionarea promptă și corectă a evenimentului, s-a evitat producerea unei situații tragice“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Citește și: 

Explozie violentă urmată de incendiu la un magazin de bricolaj! A fost activat Planul Roșu de Intervenție (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii