Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:12 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la o casă din Tulcea. Au intervenit pompierii

ro

15 Oct, 2023 11:25 776 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: ISU Tulcea
  • În cursul nopții trecute, în jurul orei 4:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență produsă de un incendiu izbucnit la o casă nelocuită, pe o stradă din municipiul Tulcea.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 4:30, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru gestionarea unei situații de urgență produsă de un incendiu izbucnit la o casă nelocuită, pe o stradă din municipiul Tulcea, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea și un echipaj SMURD.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă la întreaga locuință.

Forțele de intervenție au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului în timp operativ, limitând pericolul de propagare și la gospodăriile învecinate.
  
Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise.

„Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
UPDATE. Știri Constanța azi: Accident rutier pe varianta Ovidiu! Pompierii intervin la fața locului (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii