Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu la un spital din Bihor! Care este starea pacienților (GALERIE FOTO)

ro

18 Jun, 2022 08:08 1112 Marime text
 

Imagine de la eveniment, Sursa foto: ISU Bihor
UPDATE 

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că incendiul a fost, cel mai probabil, provocat în mod intenționat.


La ora 00.06, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu   la un salon al Secției de pneumologie a Spitalului Orășenesc Alesd. La fața locului au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd  cu o ambulanță SMURD de tip B2 și două autospeciale de stingere, pompierii Detașamentului 2 Oradea, cu o autospecială de transport victime multiple și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.


Echipajele de pompieri au localizat și lichidat incendiul în aproximativ 15 minute.


Din salonul afectat de incendiu, personalul spitalului a evacuat doi pacienți, alte cinci persoane autoevacuăndu-se în momentul producerii evenimentului., transmite ISU Bihor. 


Imagine de la eveniment, Sursa foto: ISU Bihor
Pompierii militari paramedici și echipajul de terapie intensvă al SMURD Oradea au acordat îngrijirile necesare celor doi pacienți evacuați, din care unul a suferit arsuri la nivelul gambei, iar celălalt s-a intoxicat cu fum, transportându-i ulterior la UPU Oradea.



Pagubele materiale înregistrate în urma producerii evenimentului au constat într-un pat și o saltea.  Cauza și împrejurările determinante ale incendiului sunt în curs de cercetare., a mai transmis sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii