Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din județul Suceava. De la ce a pornit focul (FOTO)

ro

11 Nov, 2021 15:53 1544 Marime text
  • Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii SVSU Pojorâta au fost solicitați să intervină în localitatea Pojorâta, județul Suceava, pentru a lichida un incendiu.
 
La fața locului, au ajuns trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Incendiul izbucnise la o anexă ce aparține Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pojorâta. Flăcările s-au extins la proprietatea învecinată și au aprins un foișor.
 
Nu au fost înregistrate victime.
 
Se pare că fumatul în locurile nepermise a dus la izbucnirea incendiului.
 
Mai departe, vă redăm comunicatul oficial ISU Suceava:
 

„Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii SVSU Pojorâta au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Pojorâta.
 
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă ce aparține Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pojorâta. Flăcările s-au propagat la proprietatea învecinată și au aprins un foișor.
 
Incendiul a fost lichidat la ora 11:40.
 
Au ars: anexa centrului, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, și materialele depozitate în aceasta; acoperișul foișorului și un perete al construcției pe aproximativ 80 de metri pătrați. S-au degradat restul clădirii și bunuri din interiorul acesteia.
 


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise.
 
Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o clădire administrativă (corp de magazii), ce aparține centrului, și casa de locuit a proprietății învecinate.“

 
Sursă foto: ISU Suceava
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii