Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe Marea curăţenie la Constanţa

ro

23 Sep, 2010 22:43 1201 Marime text
Sâmbătă, 25 septembrie, membrii JCI Constanţa se alătură acţiunii „Let's do it, Romania!" (n.r. S-o facem, România!) - Marea curăţenie naţională a României, din dorinţa de a juca un rol activ în comunitate.

Participanţii JCI Constanţa la această campanie sunt antreprenori tineri pentru care contează ca acest judeţ

să fie mai curat. Implicându-se activ în această acţiune, JCI speră ca şi alte persoane fizice şi juridice din Constanţa să se alăture în sprijinul campaniei de curăţenie a României într-o singură zi. Astfel, oricine poate participa voluntar pe 25 septembrie la acţiunea de strângere a gunoaielor în proximitatea zonei în care locuieşte. Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri - tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40

de ani - în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea organizaţiei, membrii îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive. În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 şi are filiale în Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Vaslui şi Oradea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii