Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident la vânătoare. Vânător atacat de un urs, pe care l-a și împușcat!

ro

25 Oct, 2023 08:35 1069 Marime text

foto: Pexels Un incident de vânătoare a avut loc în comuna Bezdead, iar autoritățile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița investighează cazul. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, un bărbat de 51 de ani, aflat într-o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreț, a raportat că a fost atacat de un urs.

În autoapărare, bărbatul l-a împușcat mortal pe animal.


Oficial de la Poliție 

"La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 14,12, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că ar fi împuşcat mortal un urs, pe raza comunei Bezdead. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că, un bărbat, de 51 de ani, din comuna Răzvad, în timp ce s-ar fi aflat la o partidă de vânătoare autorizată pentru specia mistreţ, organizată pe raza comunei Bezdead, ar fi fost atacat de un urs, moment în care l-ar fi împuşcat mortal", punctează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului a fost găsit cadavrul unui urs adult, acesta fiind transportat la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa.

IPJ Dâmboviţa a precizat că efectuează în continuare cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. 


Citește și:

Fascinanta viață sălbaticăMonitorizarea ursului într-o frumoasă pădure din Vrancea (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii