Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident violent! Bărbat bătut în fața unui magazin de alți patru bărbați. Ce spune Poliția

ro

25 Oct, 2023 08:03 1078 Marime text
foto cu rol ilustrativ Referitor la materialul apărut în spațiul public, intitulat "4 bărbați băteau un alt bărbat, în plină stradă",  Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 20:10, polițiști din Otopeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, desfășurând activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au observat pe DJ 101, în dreptul unui magazin din satul Căciulați, mai mulți bărbați, care manifestau comportamente neprincipiale, fiind evidentă existența unei stări conflictuale, transmite IPJ Ilfov. 

Polițiștii au acționat cu operativitate, context în care au procedat la stabilirea identității persoanelor în cauză și au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool și al discuțiilor contradictorii, izbucnise un conflict spontan, în care au fost implicați 4 bărbați.

Un alt bărbat, care intervenise în vederea aplanării conflictului, se afla la fața locului la momentul sosirii polițiștilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 400 de lei, a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Știri ConstanțaDetalii de ultim moment de la IPJ Constanța despre bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii