Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înfiorător! Detalii din anchetă. Tânărul arestat pentru crima din Arad a mărturisit cum a ucis-o pe fetiță (video)

ro

02 Nov, 2021 16:02 2198 Marime text
  • Tânărul de 23 de ani, tatăl vitreg al fetiței în vârstă de 4 ani, ar fi mărturisit că el este cel care i-a luat viața copilei.
 
Potrivit Aradon.ro, acesta ar fi dezvăluit cum și-a omorât fiica vitregă. Se pare că tânărul că ar fi lovit-o pe micuță de două ori cu capul de perete. S-a panicat în momentul în care a văzut că fetița nu mai respiră. Ar fi dezbracat-o și ar fi spălat-o, ulterior ar fi încercat să o resusciteze. După ceva timp, ar fi pus trupul fetiței într-un geamantan. A părăsit locul faptei, luându-l pe fratele victimei, în vârstă de trei ani și ar fi luat un taxi. Presupusul criminal ar fi abandonat cadavrul. A încercat să incendieze trupul neînsuflețit al copilei, folosind acetonă pe care a găsit-o în locuință. Apoi s-a întors acasă cu un alt taxi.
 
Suspectul susține faptul că a fost deranjat de fetiță deoarece aceasta era agitată și voia să se joace.
 
Mama copilei ucise nu avea cunoștință de faptele odioase petrecute în locuința sa deoarece, aceasta se afla în maternitate, unde a dat naștere unui băiețel al cărui tată este chiar presupusul călău al fetiței sale.
 
Potrivit Agerpres, tânărul de 23 de ani a fost dus la locul faptei pentru reconstituire.
 
Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a declarat:
 

„"Inculpatul a declarat că, apropiindu-se de copil, a constatat că fetiţa nu are puls, s-a speriat şi s-a gândit să scape de cadavru, pe care l-a depus într-un geamantan, l-a ambalat practic într-un geamantan. A apelat apoi la o firmă de taximetrie, s-a deplasat cu taxi până în cartierul Bujac din municipiul Arad şi, după ce a ajuns în zona cimitirului, a lăsat cadavrul într-o zonă cu vegetaţie mai stufoasă, plecând de la faţa locului. Mama nu ştia. Născuse de şase zile şi a venit acasă în cursul zilei de luni. A întrebat unde este minora şi concubinul i-a răspuns că se află la vecini. Conform declaraţiei unei martore, persoana care s-a prezentat să facă denunţul la IPJ Arad, este cunoscut ca un consumator de droguri"”

Sursă foto: facebook Poliția Română





Sursa video: aradon.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii