Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiune transfrontalieră German tâlhărit de un britanic şi un israelian la Constanţa

ro

05 Nov, 2012 00:00 1272 Marime text
În urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, cu privire la o tâlhărie comisă asupra unui german, au fost identificaţi ca suspecţi trei tineri, toţi cetăţeni străini. Doi dintre aceştia sunt cercetaţi în stare de arest preventiv.

La data de 10 octombrie, trei bărbaţi au pătruns în locuinţa victimei şi au agresat-o fizic, cerându-i să le dea o sumă de bani, în caz contrar urmând a fi supusă unor suferinţe fizice. Într-un final, cei trei au plecat din casa victimei cu suma de 900 de lei.

Poliţiştii spun că au fost identificate cele trei persoane, unul dintre suspecţi, un tânăr de 23 de ani, cetăţean israelian, fiind descoperit şi reţinut la data de 16 octombrie. El a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată, care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Vineri, un al doilea suspect, în vârstă de 29 de ani, cetăţean englez, a fost reţinut, fiind şi el suspectat că ar fi participat la tâlhărie. Instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, în vederea depistării şi celui de-al treilea suspect, a stabilirii concrete a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii