Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști. Șoferi drogați, autori ai unor accidente rutiere în Constanța

ro

01 Jun, 2024 20:58 989 Marime text







La data de 31 mai a.c., în jurul orei 16.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Transporturi au fost sesizați cu privire la  faptul că în incinta Portului Constanța s-a produs un accident rutier - tamponare.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat ar fi condus un ansamblu auto și ar fi lovit o semiremorcă, spun polițiștii de la IPJ Constanța.
 

„În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează sursa citată.

 
La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la  faptul că în parcarea unui supermarket s-a produs un accident rutier , prin tamponare.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.


Persoana a fost condusă condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, susțin oamenii legii.

 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Persoană dată în urmărire, depistată prin aplicația eDAC
 
La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 07.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Transporturi au identificat, în stația CF.R. Constanța, un bărbat de 58 de ani.
Cu ocazia verificării prin aplicația  eDAC, s-a constatat că acesta figurează ca persoană plecată voluntar de la domiciliu, respectiv din județul Brașov, din data de 18 mai a.c., fiind dat în urmărire.
 
Bărbatul a declarat că, în această perioadă, nu a fost victima vreunei infracțiuni.
 
 
 
Citește și
 
Bărbat dus după gratii la Penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța. Pentru ce faptă? 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii