Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înmormântare la Istria, județul Constanța Doi din bărbații morți în încendiul din Șantierul Naval Midia, conduși pe ultimul drum (FOTO+VIDEO)

ro

10 Aug, 2024 12:16 922 Marime text
 Imagine de la eveniment, foto: ZIUA de Constanța
 În urma incendiului navei din Șantierul Naval Midia, județul Constanța, care a avut loc la data 8 august 2024, patru persoane au murit.
 
Astăzi, 10 august 2024, în Istria, are loc înmormântarea a două dintre victimele incendiului tragic de la Șantierul Naval Midia.
 
Doi bărbați de doar 32 de ani și-au pierdut viața în urma evenimentului. Unul dintre aceștia va fi înmormântat în jurul orei 14:30, iar celălalt în jurul orei 16:30. 

 

Unul dintre aceștia a lăsat în urmă un copil nenăscut încă  

Este vorba despre Marcel Răducanu, în vârstă de 32 ani din Săcele, care avea trei copii și Lucian Balcan, de doar 55 ani, care din localitatea Istria. El urma să devină tată în scurt timp, soția acestuia fiind însărcinată.
 
Rude, prieteni și cunoscuți s-au adunat pentru a aduce un ultim omagiu celor doi bărbați.

Amintim că, patru oameni au murit în incendiul produs la navă, trupurile acestora fiind descoperite în timpul misiunii executate de specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

În prezent, o anchetă este în desfășurare, dosarul fiind instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Magistratul Corina Elena Stereprim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța, a explicat presei în dimineața de 9 august 2024 că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă, ancheta fiind în desfășurare (detalii, aici).
 
De asemenea, și Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța efectuează cercetări în cauză (detalii, aici)





Citește și:

LIVE ConstanțaISU Dobrogea, precizări de ultim moment despre incendiul tragic din Șantierul Naval Midia (VIDEO)

Știri Constanța azi UPDATE. LIVE- Arde un vapor în Șantierul Naval Midia ce aparține lui Ion Dumitrache! Persoane decedate (FOTO+VIDEO)

Știri Constanța aziIncendiu cu final tragic la un vapor în Șantierul Naval Midia! Alte două persoane găsite decedate (VIDEO)
 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii