Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 30 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenții ale polițiștilor în județul Constanța

ro

30 Sep, 2024 21:14 146 Marime text

Sursa foto: IPJ Constanța




La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 22 ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Națională având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul nu are asigurare obligatorie de răspundere civilă, iar inspecția tehnică perioadică este expirată.
 
La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 08.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol – Postul de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 32 ani, care ar fi condus un autoturism pe strada Libertății având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Negru Vodă din satul Cotu Văii a avut loc un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, și un tractor condus de un bărbat, de 49 de ani.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta din urmă are permisul de conducere anulat.
 
La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 04.35, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi condus un autoturism pe D.N. 22C fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 35 de ani, care ar fi condus un autoturism pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 septembrie a.c.,în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Soarelui din comuna Valu lui Traian a avut loc un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 56 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un alt vehicul, parcat.
 
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 3, în comuna Valu lui Traian.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un minor, de 17 ani, care ar fi condus un autoturism pe D.J. 224, în comuna Crucea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mopedul nu este înmatriculat.
 
În toate cauzele, cercetările sunt continuate de polițiști.
 
 
Citește și
Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul de pe strada A2 în care primarul, Vergil Chițac, a fost implicat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii