Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inundații în Eforie Nord și Techirghiol, după ploaia torențială de astăzi! S-a solicitat intervenția pompierilor ISu Constanța

ro

06 Jun, 2024 21:44 1083 Marime text
Județul Constanța s-a aflat în această după amiază sub mai multe avertizări cod portocaliu și cod galben de averse, grindină, intensificări ale vântului.

În mai multe localități cantitatea de apă căzută a fost destul de mare, astfel că în unele cazuri a fost nevoie de intervenție salvatorilor ISU Dobrogea.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, în intervalul orar 16.40-17.30 au fost primite prin dispecerat două solicitări de intervenție.

Astfel, la ora 17.03 prin apel la 112 pompierii erau solicitați să intervină pe strada George Coșbuc din eforie Nord acolo unde subsolul unei case a fost inundat.  : 

A intervenit Stația de Pompieri Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala pentru munca operativa și motopompa. A fost anunțat și dispeceratul R.A.J.A.

Intervenția a fost finalizată.

De asemenea la ora 17:30 pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Techirghiol pe strada Ecaterina Varga acolo unde subsolul unei case a fost inundat.

Și în acest caz a intervenit Stația de Pompieri Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala pentru munca operativa și motopompa.

Intervenția a fost finalizată. 

Citește și: 

Șofer inventiv surprins pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța după ploaia torențială (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii