Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Tânăr de 18 ani, reținut după ce ar fi încercat să jefuiască o casieră și ar fi circulat cu mașina fără permis

ro

17 May, 2024 13:23 978 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, distrugere și conducerea unui vehciul fără permis de conducere, a transmis printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 8 mai a.c., în jurul orei 05.15, acesta ar fi încercat să deposedeze prin acte de violență o femeie, de 31 de ani, de sumele de bani aflate în casieria unei societați comerciale, unde era angajată, și ar fi provocat distrugeri la un telefon mobil aparținând societății comerciale.
 
Totodată, din activitățile întreprinse a rezultat faptul că tânărul ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Astfel, la data de 16 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Municipal de Investigații Criminale au efectuat două percheziții domiciliare, în orașul Năvodari, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe articole vestimentare și un telefon mobil.
 
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Citește și:
Medgidia Bărbat, reținut de polițiști, după ce ar fi tâlhărit o femeie, pentru un telefon mobil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii