Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Bărbatul din Medgidia care și-a incendiat casa, reținut de polițiști

ro

26 Jun, 2024 11:28 385 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța

La data de 25 iunie 2024., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia - Biroul de Inverstigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani. 

Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și amenințare. 

Astfel, spun polițiștii, în perioada ianuarie – iunie a.c., acesta și-ar fi amenințat în mod continuu soția și ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi provocat incendierea apartamentului în care locuia împreună cu  soția.

Bărbatul a fost reținut, pentrtu 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 26 iunie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.La data de 25 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia -Biroul de Inverstigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere, violență în familie și amenințare. 

Astfel, în perioada ianuarie – iunie a.c., acesta și-ar fi amenințat în mod continuu soția și ar fi agresat-o fizic pe aceasta.

La data de 24 iunie a.c., în jurul orei 22.00, bărbatul ar fi provocat incendierea apartamentului în care locuia împreună cu  soția.

Bărbatul a fost reținut, pentrtu 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, 26 iunie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Județul Constanța Un bărbat din Medgidia și-ar fi dat foc la casă, după un conflict spontan cu soția. Ce spun polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii